Flera båtar brann upp i Arninge: "Känns omtumlande"

Båtarna var inne för service hos företaget i Arninge – när någon tuttade på. Det är i alla fall polisens teori just nu, att branden var anlagd.

  • Publicerad 10:55, 23 okt 2017

I lördags fick brandkåren larm om tre båtar som brann vid en fastighet på Mallslingan i Arninge. Branden hade spritt sig till en tegelbyggnad intill. Att det skulle röra sig om ett tekniskt problem eller liknande tror inte polisen.

– Man verkar inte anse att det är en olyckshändelse eftersom man rubricerat det som mordbrand, säger Sven-Erik Olsson på Stockholmspolisen.

En teknisk undersökning görs nu.

Båtarna var inne hos företaget BS i Stockholm AB för service.

– Det känns ganska omtumlande. Man är väldigt tagen av händelsen och hoppas att det inte är riktat mot oss eller våra kunder. Det har ju varit en del bilbränder i området, säger Filip Svensson, delägare i BS i Stockholm AB.

LÄS ÄVEN: Brand i Arninge - två bilar brann

I tegelbyggnaden intill finns båtföretagets verkstad.

– Det brann inte så mycket där inne, bara lite i taket, brandkåren agerade snabbt och släckte.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Han tar USA till Vallentuna

Nyheter "All den här skiten är till salu" Rolf Hjelm vill ha roligt i livet. Därför driver han en ”amerikansk shop” hemma i Vallentuna. – Det är ingen som tackar en för att man lever ett tråkigt liv, säger han.fredag 20/4 16:50

Här är Täbys mest igenkända politiker

Nyheter "Är det tennisspelaren? Stefan Edberg?" Hur väl känner Täbyborna igen sina lokala politiker? Vi drog ut på stan och gjorde en högst ovetenskaplig men rätt så underhållande och förmodligen något så när rättvisande undersökning.fredag 20/4 16:40