Flera båtar brann upp i Arninge: "Känns omtumlande"

Båtarna var inne för service hos företaget i Arninge – när någon tuttade på. Det är i alla fall polisens teori just nu, att branden var anlagd.

  • Publicerad 10:55, 23 okt 2017

I lördags fick brandkåren larm om tre båtar som brann vid en fastighet på Mallslingan i Arninge. Branden hade spritt sig till en tegelbyggnad intill. Att det skulle röra sig om ett tekniskt problem eller liknande tror inte polisen.

– Man verkar inte anse att det är en olyckshändelse eftersom man rubricerat det som mordbrand, säger Sven-Erik Olsson på Stockholmspolisen.

En teknisk undersökning görs nu.

Båtarna var inne hos företaget BS i Stockholm AB för service.

– Det känns ganska omtumlande. Man är väldigt tagen av händelsen och hoppas att det inte är riktat mot oss eller våra kunder. Det har ju varit en del bilbränder i området, säger Filip Svensson, delägare i BS i Stockholm AB.

LÄS ÄVEN: Brand i Arninge - två bilar brann

I tegelbyggnaden intill finns båtföretagets verkstad.

– Det brann inte så mycket där inne, bara lite i taket, brandkåren agerade snabbt och släckte.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bråk på Danderyds sjukhus

Nyheter Polis på platsen Vid halv fyra-tiden fick polisen in ett larm om ett bråk på Danderyds sjukhus.tisdag 23/1 16:37

Massor av animerat i Vallentuna Kulturhus

Nyheter "Får se hur filmframställningen gått till" I vår visas olika animerade filmer på kulturhuset. Dessutom blir det utställning med Dunderklumpens "pappa" Per Åhlén, och lokala kulturskoleelever visar sina filmer.tisdag 23/1 15:53