Foto: Sacharias Källdén

Flera personer inblandade i bråk vid Danderyds sjukhus

Ett gäng personer ska i natt ha börjat bråka med varandra vid Danderyds sjukhus. Två personer har gripits.

  • Publicerad 09:06, 17 aug 2017

Strax efter midnatt, klockan 00.03, i natt så fick polisen ett larm om ett bråk vid bussterminalen vid Danderyds sjukhus. Enligt polisen ska fem till åtta personer varit inblandade i bråket.

– De ska ha blivit ovänner och det är oklart om något tillhygge använts, säger Kjell Lindgren på polisens länskommunikationscentral.

Två män grips som polisen misstänker varit med i bråket. Ingen ska ha behövt uppsöka sjukhus efter händelsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Förlust på 27 miljoner mer än väntat - nu ska förvaltningen granskas

Nyheter Parisa Liljestrand (M): "En oerhörd chock" Den redovisade prognosen på minus sex miljoner kronor har nu ökat rejält till 33 miljoner kronor. Nu ska socialförvaltningen i Vallentuna granskas.lördag 20/1 10:45

QUIZ: Kungafamiljen i den kungliga huvudstaden

Nyheter Hur bra koll har du egentligen på vår kungafamiljs förehavanden i Stockholm? Utmana dina rojalistiska kunskaper i vårt quiz!fredag 19/1 17:00