Foto: Sacharias Källdén

Flera personer inblandade i bråk vid Danderyds sjukhus

Ett gäng personer ska i natt ha börjat bråka med varandra vid Danderyds sjukhus. Två personer har gripits.

Strax efter midnatt, klockan 00.03, i natt så fick polisen ett larm om ett bråk vid bussterminalen vid Danderyds sjukhus. Enligt polisen ska fem till åtta personer varit inblandade i bråket.

– De ska ha blivit ovänner och det är oklart om något tillhygge använts, säger Kjell Lindgren på polisens länskommunikationscentral.

Två män grips som polisen misstänker varit med i bråket. Ingen ska ha behövt uppsöka sjukhus efter händelsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Så kommer vargjakten gå till: har två specialtränade hundar

Nyheter "Jaktledaren bestämmer från dag till dag" Skyddsjakten på den varg som härjat i Vallentuna får ske dygnet runt och använda andra metoder än vid vanlig jakt. Folk har även kontaktat länsstyrelsen och sagt vad de tycker om jakten.torsdag 21/9 16:38

Nio bilder av framtidens Täby – Men vad är det vi ser?

Nyheter Täby tittar mot 2050 Nya torg, massor av bostäder, bättre kommunikationer – här kan du spana in visionsbilderna över hur Täby ska se ut i framtiden.torsdag 21/9 16:15