”Folk får reta sig på mig om de vill”

Simon Axelssons öden och äventyr i Biggest Loser engagerar. Det har han inte minst märkt av själv. – Det har varit en hel del positivt och väldigt mycket negativt, säger han.

  • Publicerad 08:57, 18 maj 2017

Måndagar och tisdagar syns han i TV7, Simon Axelsson. 23-åringen från Enköping har blivit en profil i Biggest Loser. Det märks inte minst på Ena Håbo-tidningens sajt där artikeln om Simon som skrevs inför programmets start alltid studsar upp högt på listan över de mest lästa efter varje program.

”Är bara mig själv”

– Det har varit helt okej. Jag är bara mig själv hela tiden. De klipper visserligen en del, men det är ett sådant program, konstaterar han nu när mer än halva programserien är avklarad.

Hur har reaktionerna varit?

– Det har varit en hel del positivt och väldigt mycket negativt.

På vilket sätt?

– Folk stör sig på vad jag säger, men jag är bara mig själv som sagt. Folk får störa sig på mig om de vill.

På måndag sänds avsnitt 13 av 20 och än så länge är Simon kvar i tävlingen. Många har givetvis frågat om och i sådana fall när han åker ut.

– Ja, det har varit väldigt mycket spekulationer, skrattar han. Men jag är kvar än så länge i alla fall, det är allt jag kan säga.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Inbrott på företag som hyr ut maskiner

Nyheter Ett maskinuthyrningsföretagpå Skälbygatan har haft infrott under natten mellan fredag och lördag. – Övervakningsfilm finns, men alla iakttagelser är intressanta, säger närpolischef Jan Håkansson.söndag 22/4 8:53

Lugnt - utom i källarförråden

Nyheter Vårvärmen är här, men fredagen blev ändå mycket lugn i Enköping. Fast ni som har källarförråd kan väl kolla en extra gång så ni sluppit påhälsning.lördag 21/4 9:33