Foto: Mostphotos

Föräldrar släckte anlagda gympasalsbranden

På lördagsförmiddagen började det brinna i en hårtork i omklädningsrummet till gympasalen, mitt under pågående gymnastikträning. Lokalen evakuerades och några vuxna lyckades släcka elden. Polisen misstänker att branden var anlagd.

  • Publicerad 11:39, 12 feb 2018

Det var vid elvatiden på lördagen som ett automatiskt brandlarm utlöstes i Väsby skolas gymnastiksal. Där befann sig barn som var mitt inne i en träning med Väsby gymnastikklubb.

Röken kom från omklädningsrummet och när den upptäcktes utrymdes lokalen. Några rådiga vuxna stannade kvar och lyckades släcka elden med hjälp av en brandsläckare.

Orsaken till branden var en överhettad hårfön – en överhettning som skedde med mänsklig hjälp, misstänker polisen. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kallinge-Ronneby grusade play off-drömmen

Sport Väsby Hockey spelar säsongen sista match mot Visby/Roma på söndag. Lagets längtan efter play off fick ett slut med 3–6 (1–2, 1–2, 1–2) mot Kallinge-Ronneby i kväll. – Vi är inte tillräckligt bra,...onsdag 21/2 23:15