Victor Garcia gör brorsan sällskap i Karlberg. Foto: Karlbergs BK

Förre Bajenspelaren till KB

Karlbergs BK:s herrlag i fotboll har nu gjort klart med ännu ett nyförvärv inför den kommande säsongen i division 2.

  • Publicerad 14:54, 9 feb 2018

Victor Vera Garcia, 22, heter den senaste spelaren som ansluter till Kungsholms- och Vasastadsklubben.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Garcia är en mittfältare med meriter från Hammarby och Syrianska FC i Superettan. Hans bror William spelar redan i Karlberg.

– Roligt att storebror Victor också väljer att skriva på för Karlberg. En tvåvägsspelare som är bolltrygg och som kan avgöra matcher på egen hand. Trots sin unga ålder så bidrar han med rutin från spel på högre nivå och jag tror att Victor kommer göra andra i laget bättre, säger sportchefen Lennart Sandahl till klubbens hemsida.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kan Village People rädda bokhandeln Hedengrens?

Nyheter "Inga kunder har strömmat till" Den anrika bokhandeln Hedengrens testar en ny grej inför årets bokrea.fredag 23/2 16:37

Brottartalang på Östermalm i landslaget

Nyheter "På mattan är det alltid krig" Som femåring började Östermalmsbon Georgios Barbanos brottas men först när han var 13 började han gilla sporten på riktigt. Nu, två år senare, är han uttagen till landslaget.fredag 23/2 15:45