Victor Garcia gör brorsan sällskap i Karlberg. Foto: Karlbergs BK

Förre Bajenspelaren till KB

Karlbergs BK:s herrlag i fotboll har nu gjort klart med ännu ett nyförvärv inför den kommande säsongen i division 2.

  • Publicerad 14:54, 9 feb 2018

Victor Vera Garcia, 22, heter den senaste spelaren som ansluter till Kungsholms- och Vasastadsklubben.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Garcia är en mittfältare med meriter från Hammarby och Syrianska FC i Superettan. Hans bror William spelar redan i Karlberg.

– Roligt att storebror Victor också väljer att skriva på för Karlberg. En tvåvägsspelare som är bolltrygg och som kan avgöra matcher på egen hand. Trots sin unga ålder så bidrar han med rutin från spel på högre nivå och jag tror att Victor kommer göra andra i laget bättre, säger sportchefen Lennart Sandahl till klubbens hemsida.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kravet: Inför SL-kort på båten till Sjöstan

Nyheter Efter succéförsöket – vill se permanent lösning Den tillfälliga SL-taxa som infördes på M/S Emelie förra året blev en succé och antalet resenärer ökade snabbt på den privata linjen. Nu vill Miljöpartiet införa en permanent båtlinje med SL-kort,...söndag 18/2 20:36

Vem är Odenplans cykelgarage tänkt för?

Nyheter Mängden tomma platser får folk att undra Odenplans cykelgarage öppnade för 1,5 år sedan, men fortfarande står nästan två av tre platser tomma. Nu ställer sig många frågan: vem byggdes cykelgaraget egentligen för?lördag 17/2 12:52