Foto: Mostphotos

Förskola stängs på grund av omfattande vattenläcka

Barn och personal på Petterslunds förskola fick evakueras på fredagsmorgonen, efter en omfattande vattenläcka.

  • Publicerad 10:20, 13 apr 2018

Petterslunds förskola i Enköping fick på fredagsmorgonen stänga. Under natten har en slang sprungit läck i ett skötrum på förskolan.

Golven på förskolan behövde tömmas på vatten, därför fick barn och personal flyttats till Korsängens förskola under dagen.

"Just nu pågår torkning och därefter ska det göras fuktmätningar i lokalerna. Resultatet av dem avgör vilka åtgärder som behöver vidtas framöver. Det är ännu för tidigt att säga om förskolan behöver vara evakuerad en tid, och i sådana fall var eller hur länge. Besked om det kommer senare under fredagen." skriver Enköpings kommun på sin hemsida.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Flera båtmotorstölder upptäckta på Märsön

Nyheter Flera båtmotorstölder har upptäcks på Märsön de senaste dagarna.tisdag 24/4 11:47

Inbrott på företag som hyr ut maskiner

Nyheter Ett maskinuthyrningsföretagpå Skälbygatan har haft infrott under natten mellan fredag och lördag. – Övervakningsfilm finns, men alla iakttagelser är intressanta, säger närpolischef Jan Håkansson.söndag 22/4 8:53