Foto: Mostphotos

Försökte stjäla båtmotor från tomt – polis jagade med hundpatrull

Två gärningspersoner ska ha försökt stjäla en båtmotor från en privattomt i Danderyd. Polis spårade med hundpatrull men ännu är ingen misstänkt.

  • Publicerad 10:28, 9 okt 2017

Det var klockan 03.17, natten till måndagen, som en boende på Handelsvägen i Danderyd ska ha bevittnat två personer på sin båt på tomten:

– Man har där en båt på tomten och ser då två personer som verkar vara i full färd med att stjäla båtmotorn. Av någon anledning har de sen sprungit från platsen och motorn ligger kvar bredvid båten, säger Sven-Erik Olsson på polisens länskommunikationscentral.

– Vi åkte dit med hundpatrull utan att få tag i någon, förmodligen har de haft ett fordon nära platsen.

En anmälan om försök till stöld är skriven.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ett år med gaypodden: "Många tackar för att vi hjälpt dem"

Nyheter Alexandra från Vallentuna: "För få lesbiska som tog plats" Gaypodden har nyss fyllt ett år och vi har snackat med Vallentunabon Alexandra Malmlund som är en av grundarna till podcasten.fredag 23/2 15:05