Foto: Mostphotos

Försökte stjäla båtmotor från tomt – polis jagade med hundpatrull

Två gärningspersoner ska ha försökt stjäla en båtmotor från en privattomt i Danderyd. Polis spårade med hundpatrull men ännu är ingen misstänkt.

  • Publicerad 10:28, 9 okt 2017

Det var klockan 03.17, natten till måndagen, som en boende på Handelsvägen i Danderyd ska ha bevittnat två personer på sin båt på tomten:

– Man har där en båt på tomten och ser då två personer som verkar vara i full färd med att stjäla båtmotorn. Av någon anledning har de sen sprungit från platsen och motorn ligger kvar bredvid båten, säger Sven-Erik Olsson på polisens länskommunikationscentral.

– Vi åkte dit med hundpatrull utan att få tag i någon, förmodligen har de haft ett fordon nära platsen.

En anmälan om försök till stöld är skriven.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Rådjur påkörda av Roslagsbanan

Nyheter "Det är inte helt ovanligt" Strax efter klockan sex på morgonen fick polisen in ett larm om två påkörda rådjur på tågspåren.tisdag 21/11 8:51

Arriva om snön: "Väldigt halt på sina platser"

Nyheter "En del förseningar" Snön har ställt till det på sina håll i Norrort och har skapat en del köer. Arriva anser att det gått förhållandevis bra.tisdag 21/11 8:44