Försvunnen Enköpingskvinna hittad. Foto: Mostphotos

Försvunnen har hittats

Missing People sökte i helgen efter Sanna från Enköping. På natten mot måndagen hittades hon vid liv. Övrigt blåljus i helgen: inbrott, stöld och en misshandel.

  • Publicerad 10:38, 13 nov 2017

En man i 20-årsåldern greps och anhölls sedan han trängt sig in hos ett par på Ågatan i Enköping.

Den unge mannen trängde sig in genom att med våld ta sig förbi den kvinna som öppnade. Han gav också den i lägenheten boende mannen ett armbågsslag och slog sönder en ruta.

Misstanke finns därför om hemfridsbrott, misshandel och skadegörelse.

Försvunnen – hittad

Sanna, 27, från Enköping hade inte setts till på en vecka och efterlysning gick ut i helgen efter henne.

Ingen misstanke om brott fanns och på natten mot måndag återfanns hon vid liv.

Inbrott på Munksundet

Genom att krossa fönster på husets baksida tog sig personer in i en villa på Munksundet i helgen. Men de hade otur. I huset fanns kameror och polis studerar bilderna. Vad som togs är okänt i nuläget.

Handväska stals

En ung kvinna som besökte ett nöjesetablissemang i centrala Enköpingförlorade sin handväska under natten mot lördagen. Strax före stängningstid ryckte någon till sig den väska hon hade bredvid sig där hon satt. Körkort, betalkort, busskort med mera har spärrats.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nästan var fjärde invånare i Håbo utsatt för brott

Nyheter Nästan var fjärde person i Håbo och Enköping blev utsatt för någon form av brott under 2016. Det visar ny statstik från BRÅ.onsdag 22/11 15:17

Kommunen stoppar IP Onlys utgrävningar

Nyheter Kommunen har bestämt att stoppa IP Only från att gräva i tätorten och kransorterna tills vidare. – Eftersom inte avtalet har följts måste vi ta till den här åtgärden, säger Gunilla Eksudd, park-och...tisdag 21/11 16:52