Fortsatt gratis mattehjälp på Kungsholmen

I år kommer 370 000 kronor ges till Mattecentrum, ett bidrag som ska användas till mattestugor på sex skolor, bland dem Kungsholmens- och Thorildsplans gymnasium.

Mattecentrum drivs ideellt och ska fungera som ett komplement till den vanliga undervisningen. Både högstadie- och gymnasieelever har möjlighet att få hjälp och ungefär 600 elever söker sig till mattestugorna varje vecka.
- Vi är glada och stolta över förtroendet från staden, nu får vi möjlighet att starta upp vår verksamhet på fler geografiska platser i Stockholm och vår prio kommer att ligga på högstadieskolor i ytterkanten av staden, säger Johan Wendt, grundare av Mattecentrum i ett pressmeddelande.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Krogar sålde torrt under fotbollsfesten

Nyheter ”Helt sjukt”, säger krögarna på Fleminggatan efter fotbollsfesten som drog in i onsdags. Flera ställen sålde slut på allt. Utom mat.onsdag 24/5 19:31

Var inte nöjd med krogarna – nu öppnar hon egen crêperia

Nyheter Vad gör man om man inte gillar restaurang-utbudet i sitt område? För Norra Djurgårdsstads-bon Irma Castaños är svaret givet. Startar ett crêperie.onsdag 24/5 19:30