En fotgängare blev påkörd av en bilist på Brommaplan igår. Bilden är från ett annat tillfälle. Foto: Mikael Andersson

Fotgängare påkörd av bilist vid Brommaplan

Igår kväll blev en fotgängare påkörd av en bilist i rondellen vid Brommaplan. Personen fick föras till sjukhus i ambulans.

  • Publicerad 09:19, 11 aug 2017

Det var strax före klockan 21 igår kväll som personen blev påkörd. I nuläget är det oklart var i rondellen olyckan inträffade.

– Det jag ser är att en person fick åka med ambulans till sjukhus, dock är det oklart vad för skador det handlar om. I nuläget är en anmälan är upprättad om att bilisten inte iakttagit väjningsplikt och vållande till kroppsskada, säger Anna Westberg, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

De fixar ett eget Broadway i Hässelby

"Kammarkörer tycker väl att de är lite finare" Är Hässelby Stockholms nästa musikalmecka? Ja, det är i alla fall vad skaparna bakom West End och den nya musikalkören i Hässelby gård hoppas på.torsdag 19/10 16:43

Efter soldäcksfloppen – så ska staden fixa till Jompa

"Tror man måste ha rimliga förväntningar" Två år efter att Johannesfredsborna fick tycka till om sitt område har stadsdelen till sist kommit med ett förslag på förbättringar – några av dem kan bli verklighet redan nästa år.torsdag 19/10 16:19