En fotgängare blev påkörd av en bilist på Brommaplan igår. Bilden är från ett annat tillfälle. Foto: Mikael Andersson

Fotgängare påkörd av bilist vid Brommaplan

Igår kväll blev en fotgängare påkörd av en bilist i rondellen vid Brommaplan. Personen fick föras till sjukhus i ambulans.

Det var strax före klockan 21 igår kväll som personen blev påkörd. I nuläget är det oklart var i rondellen olyckan inträffade.

– Det jag ser är att en person fick åka med ambulans till sjukhus, dock är det oklart vad för skador det handlar om. I nuläget är en anmälan är upprättad om att bilisten inte iakttagit väjningsplikt och vållande till kroppsskada, säger Anna Westberg, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bibblan tipsar: Tre böcker om kvinnors öden

Marikka Patrakka, bibliotekspedagog på Hässelby gårds bibliotek, ger tips på tre aktuella romaner om kvinnor vars öden påverkats av det som hände för länge sedan.fredag 18/8 17:10

Bibblan bjussar på sina bästa boktips

Sugen på en god bok men inte hittat någon som lockar? Från och med nu kommer experterna från biblioteken runtom i Västerort ge sina bästa boktips till våra läsare varannan vecka.fredag 18/8 17:09