Lifeguide UF från Westerlundska gymnasiet vann både ”Årets UF-företag” och tog en tredjeplats i kategorin ”Årets produktutveckling”. Foto: Ove Rickardsson

Från app till dubbelvinst

Lifeguide UF från Westerlundska gymnasiet vann både ”Årets UF-företag” och tog en tredjeplats i kategorin ”Årets produktutveckling”. Vinsten ägde rum på UF-mässan som hölls den 15 mars i Fyrishov.

  • Publicerad 12:58, 16 mar 2017

– Det känns jättekul att vårt arbete med företaget lönat sig, säger Lina Hemlin, företagsledare för Lifeguide UF.

Företagets idé är en app som främst riktar sig till ungdomar som flyttar hemifrån. Appen är tänkt att vara ett hjälpmedel i vardagen. Det kommer till en början att finnas fem huvudkategorier, jobb, ekonomi, arbete, försäkringar och recept.

– Jag tror att den här produkten har en enorm utvecklingspotential. Det finns många olika sätt att utveckla vår idé. I dagsläget vill vi främst skapa samarbeten och utveckla fler kategorier till appen, säger hon.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Misstänkt buskörning slutade i husvägg

Nyheter Misstänkt buskörning slutade i husvägg – smet från platsen.torsdag 23/11 9:34

Stal nötter och kött för fyra lax

Nyheter Stora mängder kött och nötter stals på Lidl. Kund larmade.torsdag 23/11 9:24