NOMINERAD. Sollentuna friidrottshall kan bli årets idrottsarena 2017. Foto: Anders Ekström

Friidrottshallen nominerad

Sollentuna friidrottshall invigdes för ett drygt år sedan, och har i år chansen att kamma hem en fin utmärkelse. Har de juryn på sin sida kan friidrottshallen bli årets idrottsarena 2017.

  • Publicerad 12:00, 5 dec 2017

Affärstidningen Sport & Affärer kommer snart att utse "årets idrottsarena", och bland de nominerade finns Sollentuna Friidrottshall. Det har tidningens årssummeringsjury bestämt. Övriga nominerade i samma kategori är Stiga Sports Arena och Jämtkraft Arena.

Tidningen delar också ut pris i kategorierna Årets idrottsförening, Årets specialidrottsförbund, Årets idrottssponsor, Årets idrottsevenemang och Årets samhällsprojekt.

Vinnarna publiceras i Sport & Affärer nr 4 som går med Dagens industri den 15/12.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Förslag: Förbjud rökning under arbetstid

Nyheter Sollentuna kommun kan komma att införa rökfri arbetstid för sina anställda. – Andra ska slippa få i sig rök och känna lukten av den bara för att vissa personer röker, tycker Oscar Nyströmer (M),...måndag 19/3 11:01

Kenneth Gärdestad får vila bredvid brodern

Nyheter Kenneth Gärdestad gick bort den 3 mars. En begravningsceremoni för Kenneth kommer att hållas i Silverdals kapell i början av april. Sen får han vila bredvid brodern Ted.fredag 16/3 12:54