Kungsholms strandstig har blivit och ska bli ännu tryggare framöver. Foto: Andreas Enbuske

Gallring och ljus i Sankt Eriksområdet

Efter ett medborgarförslag från en bostadsrättsförening så har stadsdelen genomfört gallringar i vegetationen i Sankt Eriksområdet, vid Grubbensområdets bebyggelse och parkstråket Kungsholms strandstig.

  • Publicerad 09:52, 19 mar 2018

Åtgärderna har genomförts för att förbättra utsikten och höja tryggheten i området som haft problem med inbrott och nedskräpning.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Som nästa åtgärd ska stadsdelsförvaltningen kontakta trafikkontoret i syfte att utvärdera hur belysningen kan förbättras, ”för att skapa en godare överblick kvällstid och som en del i det trygghetsskapande arbetet för Kungsholmen 2018”, skriver förvaltningen i sitt svar till förslagsställaren.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Skejtarna tar över Obsans damm mer och mer

Nyheter Vill ha den torrlagd året runt Redan för tolv år sen startade skejtarnas kamp för att torrlägga dammen i Observatorielunden. Och nu har man vunnit – i alla fall delvis.tisdag 24/4 15:57

Här kan du lämna all skit du inte behöver

Nyheter Dags att vårrensa? Här hittar du pop up-containrarna! Det är vår och insamlingssäongen är igång. Vi var på plats när pop up-containrarna som flyttar runt i hela stan invigdes på Norr Mälarstrand.tisdag 24/4 15:55