Kungsholms strandstig har blivit och ska bli ännu tryggare framöver. Foto: Andreas Enbuske

Gallring och ljus i Sankt Eriksområdet

Efter ett medborgarförslag från en bostadsrättsförening så har stadsdelen genomfört gallringar i vegetationen i Sankt Eriksområdet, vid Grubbensområdets bebyggelse och parkstråket Kungsholms strandstig.

  • Publicerad 09:52, 19 mar 2018

Åtgärderna har genomförts för att förbättra utsikten och höja tryggheten i området som haft problem med inbrott och nedskräpning.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Som nästa åtgärd ska stadsdelsförvaltningen kontakta trafikkontoret i syfte att utvärdera hur belysningen kan förbättras, ”för att skapa en godare överblick kvällstid och som en del i det trygghetsskapande arbetet för Kungsholmen 2018”, skriver förvaltningen i sitt svar till förslagsställaren.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vuxenmobbning fick investerare att lämna Dif

Nyheter Sågar läktarkulturen – drar in alla bidrag Efter ett helt liv som djurgårdare slängde investeraren Michael Béve sitt medlemskort för snart två år sen. Efter det har han inte gått på en enda fotbollsmatch.tisdag 24/4 20:00

Få hittar klassisk skivbutik i Vasastan

Nyheter "Ren öken" efter flytten från vinylstråket Efter kraftiga hyreshöjningar flyttade Atlas records från klassiska vinylstråket på S:t Eriksgatan till S:t Eriksplan. Men få hittar till nya lokalen. "Det är ren öken", säger ägaren.tisdag 24/4 19:00