Foto: Fredrik Gustafsson/Arkiv

Gick bärsärk på Bålstaskola med färg och jord

Vid 10-tiden på måndagen tvingades en polispatrull rycka ut till Futurumskolan med anledning av en omfattande skadegörelse.

  • Publicerad 08:42, 3 jan 2017

Väl i byggnaden kunde polisen se att någon eller några hade brutit sig in i lokalen och förstört delar av byggnaden invändigt genom att ha kastat runt färg samt hällt jord i delar av skolans lokaler. Det är ännu oklart vilka som ligger bakom brottet, som polisen rubricerar som skadegörelse.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Spelaren som blev skadefixare

Som ishockeyspelare hade Kristoffer Hellgren problem med ryggen. När ha lade skridskorna på hyllan var det för att bli naprapat.tisdag 26/9 11:51

En tredjedel av företagarna funderar på flytta från Håbo

Nu är 2017 års ranking av företagsklimatet i Sveriges kommuner här. Kommunernas företagare har fått sätta betyg på sin hemkommun. För Håbos del är det en dyster läsning.tisdag 26/9 10:41

Senaste numret

Bålstabladet