Foto: Mostphotos

Granngården flyttar – här öppnar nya butiken

Granngården som idag som ligger på Linbanegatan i Enköping, flyttar. Öppnar en av företagets största butiker.

  • Publicerad 08:27, 6 feb 2018

Den nya butiken kommer att bli en av företagets största butiker i landet med en varmyta på hela 2700 kvm.

– Äntligen har vi fått möjligheten att omlokalisera vår framgångsrika butik i Enköping berättar Olof Fransson, Försäljningschef på Granngården.

– Vi har sedan länge vuxit ur våra befintliga lokaler och nu har vi äntligen kunnat hitta rätt läge på Romberga som passar vårt behov till fullo.

Den nya butiken kommer även att ha en stor utemarknad på 750 kvm med en drive-in lösning innehållande växter och trädgårdsinspiration. Granngården kommer att ta över Öob:s gamla lokaler på Skälbygatan, intill Byggmax.

– Det är fantastiskt roligt att äntligen få en butik där kunderna kan handla ur vårt kompletta sortiment säger Carina Svanström, butikschef i Enköping. Vi kommer påbörja flytten omgående för att öppna den nya butiken lagom till påsk. Vi kommer bo in oss under en månad för att sedan inviga vår nya butik med påmpa och ståt den 26 april. Vi hälsar alla våra kunder varmt välkomna till vår nya butik avslutar Carina Svanström.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Blåljus: Stöld och vapenbrott

Nyheter Den kalla fredagskvällen blev tämligen lugn i Enköping. En bil med fyra unga personer i tilldrog sig dock poolisens intresse.lördag 24/2 9:42

Långa väntetider för att förnya pass – "var ute i god tid".

Nyheter Nästa lediga tid i Enköping för att förnya sitt pass är i slutet av april. – Det är bra att vara ute i god tid, säger Johan Sedin på Enköpingspolisen.fredag 23/2 10:31