Foto: Linda Florin

Hajpad popgrupp kommer till Enköping

Deras låtar har streamats miljoner gånger. Nu stannar popgruppen Mares, som är på Sverigeturne´ till i Enköping, för att spela på Cinema.

  • Publicerad 14:46, 12 apr 2018

Vi är redo att visa Sverige

Femmannagruppen Mares har sedan debutsingeln "Allt du gör och att du finns" 2015 haft tiotals miljoner lyssningar hos musikströmningsjättarna och har samtidigt hunnit sälja både guld och dubbel platina.

Nu är popgruppen på Sverigeturné. Imorgon fredag, stannar de till i Enköping, för en spelning på nattklubben Cinema.

– Vi har spenderat otroligt mycket tid i repan hela vintern och köpt fem synthar, ett trumset i glas och en neonskylt. Vi har även spenderat minst lika mycket tid i studion och älskar vårt nya material. Vi är redo att visa Sverige något de troligtvis inte ens visste att de saknade, säger Olle och Albin i bandet, som totalt gör 21 stopp i Sverige under turnén.

Utöver turnén är Mares aktuella med en EP som släpps i maj

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Inbrott på företag som hyr ut maskiner

Nyheter Ett maskinuthyrningsföretagpå Skälbygatan har haft infrott under natten mellan fredag och lördag. – Övervakningsfilm finns, men alla iakttagelser är intressanta, säger närpolischef Jan Håkansson.söndag 22/4 8:53

Lugnt - utom i källarförråden

Nyheter Vårvärmen är här, men fredagen blev ändå mycket lugn i Enköping. Fast ni som har källarförråd kan väl kolla en extra gång så ni sluppit påhälsning.lördag 21/4 9:33