Udda. En pool I vardagsrummet. Foto: Jan Hejra

Hallå, är det verkligen en pool i vardagsrummet?

En pool i vardagsrummet, är det ens möjligt? "Det är lite udda. Men jag har inte reflekterat att det skulle vara så speciellt" säger mäklaren.

  • Publicerad 15:14, 8 sep 2017

En villa som just nu finns till försäljning i Täby innehåller en lite udda detalj. Men mäklaren Sara Mårtensson, på Magnusson mäkleri, bekräftar att det mycket riktigt är en pool i vardagsrummet.

– Ja, det stämmer bra. Det är lite udda. Men jag har inte reflekterat att det skulle vara så speciellt, säger hon.

Vet du någon historia bakom?

– Nej, inte mer än att den nog funnits med där sedan huset byggdes 1966.

Hur har spekulanter reagerat?

– Vi har haft en första visning i går. Annars är det lite förvåning och undran om man skulle använda den. Vissa tycker att det är häftigt och andra funderar på alternativ användning av den biten i vardagsrummet.

Vet du om de som bor i huset nu använder den mycket?

– Jag vet bara att barnen i den familjen använt den flitigt, säger Sara Mårtensson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Stopp i Löttingetunneln under eftermiddagen

Nyheter Polis var på plats En bil blockerade körfältet i tunneln på Norrortsleden i Täby. Något som stoppade trafiken helt.måndag 20/11 16:50

Täby centrums storsatsning - kör morgonshopping

Nyheter "Vill jobba med oväntade upplevelser" Nu på fredag är det stor shoppingdag på flera platser i världen, så även i Täby, Vallentuna och Danderyd.måndag 20/11 16:39