Här är den populära lägenheten. Foto: Fastighetsbyrån

Här är Sveriges hetaste lägenhet – 10 kvadrat på Kungsholmen

10 kvadrat. Men allt du behöver för att bo. Minilyan på Kungsholmen är Sveriges hetaste lägenhet just nu.

  • Publicerad 09:59, 20 jun 2017

Den beskrivs som innerstans minsta lägenhet, lyan på Hantverkargatan 77 som ligger ute till försäljning. På hela (!?) tio kvadrat så hittar man compact living på allvar. Men trots de få kvadraten finns det plats för kombinerad säng och soffa, mindre soffbord och tv-möbel enligt annonsen. Det finns även en kokvrå med ugn och spisplattor samt ett badrum med lyx som toalett, handfat, spegelskåp och dusch.

Utgångspriset för detta? 1,5 miljoner.

Och intresset har varit stort för det udda objektet. Förra veckan var minilyan den allra mest klickade lägenheten i hela Sverige på Hemnet med över 13 000 visningar. Lägenheten "slog" bland annat lyxvillor ute på Lidingö i popularitet.

– Många drömmer om att bo i centralt i stan men höga priser är ofta en stor utmaning för förstagångsköpare. Därför är den här typen av välplanerade minilägenheter mycket populära, säger Staffan Tell pressansvarig på Hemnet i ett pressmeddelande.

Prislappen har heller inte avskräckt köparna verkar det som. Visningen var i helgen och budgivningen är i full gång och i skrivande stund är den uppe i 1 660 000 kronor.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Det händer i Söders "hemliga" lokaler

Nyheter ✔Ny restaurang ✔Hälarhärva ✔Nostalgifest Tio tillsynes igenbommade lokaler inom en radie på 200 meter. Följ med in och få svar på frågan: Vad är det egentligen som händer bakom alla nedfällda persienner?måndag 25/9 20:03

BILDER: Så blir nya Spårvägsmuseet

Nyheter Barnens favorit flyttar Klassiska Spårvägsmuseet har lämnat lokalerna på Södermalm. Nu finns skisser på hur museet i Norra Djurgårdsstaden blir.måndag 25/9 18:00