Här byggs en ny bro över järnvägen i Hjortis. Foto: hitta.se, © Lantmäteriet/Metria

Här byggs ny bro i Hjorthagen

I januari i år började arbetet med att bygga en ny bro över Värtabanan som ska ersätta den befintliga bron vid Södra Fiskartorpsvägen/Bobergsgatan.

  • Publicerad 16:03, 1 feb 2018

”Den nya bron ligger ungefär i samma läge som den befintliga bron och kommer att byggas i två etapper. När den första etappen byggs går trafiken kvar på den gamla bron och när etapp två byggs flyttas trafiken till den nybyggda brohalvan.”, skriver Stockholms stad på sin hemsida.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Bron kommer att ha gångbana på vardera sida och en dubbelriktad cykelbana på den ena sidan. I juni 2019 beräknar man att bron blir helt färdig.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kan Village People rädda bokhandeln Hedengrens?

Nyheter "Inga kunder har strömmat till" Den anrika bokhandeln Hedengrens testar en ny grej inför årets bokrea.fredag 23/2 16:37

Brottartalang på Östermalm i landslaget

Nyheter "På mattan är det alltid krig" Som femåring började Östermalmsbon Georgios Barbanos brottas men först när han var 13 började han gilla sporten på riktigt. Nu, två år senare, är han uttagen till landslaget.fredag 23/2 15:45