Här byggs en ny bro över järnvägen i Hjortis. Foto: hitta.se, © Lantmäteriet/Metria

Här byggs ny bro i Hjorthagen

I januari i år började arbetet med att bygga en ny bro över Värtabanan som ska ersätta den befintliga bron vid Södra Fiskartorpsvägen/Bobergsgatan.

  • Publicerad 16:03, 1 feb 2018

”Den nya bron ligger ungefär i samma läge som den befintliga bron och kommer att byggas i två etapper. När den första etappen byggs går trafiken kvar på den gamla bron och när etapp två byggs flyttas trafiken till den nybyggda brohalvan.”, skriver Stockholms stad på sin hemsida.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Bron kommer att ha gångbana på vardera sida och en dubbelriktad cykelbana på den ena sidan. I juni 2019 beräknar man att bron blir helt färdig.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Person knivhuggen på perrongen

Nyheter Polis söker i tunnelbanan vid Slussen Slussens tunnelbana är avstängd. Anledningen är att en person ska ha blivit knivhuggen på perrongen. Nu söker polisen igenom tunnelbanevagnarna.onsdag 21/2 20:13

Slussenexperter anlitades olagligt – får behålla pengarna

Nyheter Staden struntar i domen – jurist rasar Trots fällande dom tänker Stockholm stad inte kräva tillbaka den en miljon kronor som olagligt betalats ut till de fyra handplockade Slussenexperterna.onsdag 21/2 16:46