Här byggs ny rugbyplan i Skarpnäck

I väntan på att rugbyplanen i Gubbängen ska bli klar anläggs en konstgräsplan för Stockholms rugby i Skarpnäck.

  • Publicerad 16:25, 5 jan 2018

I och med beslutet om att bygga bostäder vid Årstafältet blev idrottsförvaltningen tvugna att hitta ersättningsplaner för Rugbyn i Stockholm. I första hand handlar det om att flytta till Gubbängsfältet, men under tiden man bygger där måste det finnas ytterligare en reservplats.

– Just nu håller vi på och anlägger en plan av konstgräs där det tidigare varit grusplan på Skarpnäcksfältet, säger Hans Eriksson, idrottsplanerare Stockholm stad.

När förväntas det bli klart?

– Vi hoppas att den ska stå klar till rugbysäsongen startar, även om de vill börja träna tidigare. Det kan bli fler alternativa lösningar, säger han.

Här på Skarpnäcksfältet blir det en tillfällig rugbyplan. Foto: Jonna Claesson

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Brandkåren ryckte ut efter burnout

Nyheter Brände gummi så grannarna trodde det brann Storstockholms brandförsvar mötte något annat än vad de tänkt sig under en utryckning till de södra delarna av Stockholm tidigare ikväll.tisdag 20/3 19:03

Hon startar gruppterapi för tonårstjejer

Nyheter Så vill Carolina öka självkänslan hos unga Caroline Erkers, psykolog i Midsommarkransen, startar gruppterapi för stadsdelens tonårstjejer. "Jag tror verkligen att det behövs", säger hon.tisdag 20/3 19:00