Foto: Fredrik Gustafsson

Har du koll på vilka Bålstarestauranger som säljs ut på Blocket?

Fem företag i Bålsta söker nya ägare. Däribland tre caféer eller restauranger. Sekretess gäller, men det går att lista ut vilka några av ställena är ändå va?

  • Publicerad 12:25, 31 okt 2017

En frisörsalong på Stockholmsvägen, ett steakhouse och ett välkänt café. Nu är de till salu.

På Blocket annonserar fem Bålstaföretagare i hopp om att hitta nya ägare till sina verksamheter. Ingen av annonsörerna skriver ut vilket företag de nu vill sälja, men en Bålstabo kan nog ganska lätt lista ut vilka i alla fall ett par av ställena det rör sig om.

Ett "Klassiskt café" som just nu söker nya ägare skriver i annonsen att:

"Lokalen är på totalt ca 105 kvm och därtill ett inglasat uterum på ca 11 kvm. Till lokalen hör även en uteplats på ca 40 kvm. Populär frukostbuffé och har försäljning av matbröd".

Priset är satt till 2 495 000 kronor. Men då ingår en bostadsrättslokal.

Dessutom är ett "populärt steakhouse" till salu. Nu säljs restaurangen "på grund av tillökning i familjen". Prisförslag: 2 300 000 kronor eller bud.

Ytterligare en restaurang är till salu i Bålsta. Men här är informationen knapphändig. Annonsen är publicerad med texten "Fin restaurang i Bålsta säljes p.g.a. flytt.
263 kvm. Bra pris vid snabb affär!".

Också ett mäklarföretag med kontor i Bålsta annonserar på köp- och säljsajten.

Företaget hoppas sälja 60 procent av företaget till en ny ägare.

Även en frisörsalong på Stockholmsvägen i Bålsta vill överlåta sin verksamhet till nya ägare.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

”Hela huset blir blottat”

Bygge. Vägen hamnar sju meter ifrån huset Stäketbron på väg 841 ska rivas och en ny ska byggas 40 meter söder om den befintliga. Väganpassningen kommer att leda väg 841 ungefär sju meter ifrån familjen Saaris kulturmärkta hus.fredag 19/1 10:15

Senaste numret

Bålstabladet