Växtfest. I sommar får vi odlingslådor i Norrbacka­täppan. Foto: Anna Sandqvist

Här kan alla odla i Vasastan i sommar

I sommar är det fritt fram för den som vill att odla i Norrbackatäppan som ska rustas nästa år.

  • Publicerad 15:12, 9 feb 2018

I sommar kommer vem som helst att kunna odla i någon av de odlingslådor som Norrmalms stadsdelsförvaltning ska ställa ut i Norrbackatäppan. Samtidigt pågår arbetet med förnyelse av den lilla parken.

Förra året hölls två medborgardialoger med Vasastadsborna och ett upprustningsförslag har tagits fram. I år kommer man att ta fram tekniska ritningar och göra en upphandling. 2019 startar upprustningen.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kan Village People rädda bokhandeln Hedengrens?

Nyheter "Inga kunder har strömmat till" Den anrika bokhandeln Hedengrens testar en ny grej inför årets bokrea.fredag 23/2 16:37

Brottartalang på Östermalm i landslaget

Nyheter "På mattan är det alltid krig" Som femåring började Östermalmsbon Georgios Barbanos brottas men först när han var 13 började han gilla sporten på riktigt. Nu, två år senare, är han uttagen till landslaget.fredag 23/2 15:45