Här kan du roa dig och barnen i helgen

Utan helgplaner eller tomt i plånboken innan lön? Ingen fara, Mälarö Tidning bjuder på tre lokala helgtips.

  • Publicerad 12:13, 17 nov 2017

Serietecknarverkstad
Serietecknaren Per Demervall kommer till Ekerö för att lära barn och ungdomar serieteckning. Arrangemanget riktar sig till 12–15-årignar. Det är begränsat antal platser. Föranmälan krävs via besök, mejl eller telefonsamtal till biblioteket. Deltagarna förbereder sig genom att välja ett stycke ur en bok. Det görs sedan om till serie.

När: Söndag, 19 november, klockan 12.00–15-00.

Var: Biblioteket i Ekerö centrum.

Skridskoåking
Båda på Ekerö och Färingsö finns möjlighet till allmänhetens åkning i helgen. Tiderna gäller för åkning utan klubba.

När: Lördag, 18 november, klockan 15.00–16.15 samt söndag 19 november, klockan 17-00–19-15, (Ekerö) och söndag, 19 november, klockan 10.00–11.15 (Skå).

Var: Allhallen, Skå och Vikingahallen, Ekerö.

Konstutställning
Just nu pågår utställningen " A la recherche du temps perdu" Marcel Proust. Den är öppen varje dag fram till den 26 november. Konsten som ställs ut är från Galina Davydchenko måleri och Anna Deval- screen på textil och papper.

När: Lördag och söndag 18–19 november klockan 12.00–16.00.  

Var: Ekebyhovs slott.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Snart är laddstolparna på plats

Nyheter Snart kan kommunens elbilister ladda sina batterier i Tappström. Redan innan jul hoppas Fortum ha två laddstolpar på plats.fredag 15/12 14:23

KRÖNIKA: Livet på landet är spännande – särskilt på vintern

Nyheter Tung blöt snö och ishala vägar. Bussar i diket och skjutna vildsvin längs vägarna. Vissa dagar känns en morgonresa längs Färingsövägen som en scen ur en apokalyptisk film. Det är spännande på landet....fredag 15/12 13:54

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter