På onsdagar är det racketsport som gäller och på lördagar är det olika sporter. Foto: Mostphotos

Här kan funktionsvarierade träna gratis

Träningssugna med funktionsvariation, se hit! I veckan drog gratis drop in-träning igång för säsongen i Herrestaskolans sporthall.

  • Publicerad 11:54, 12 jan 2018

För den som har en funktionsvariation och är träningssugen finns nu chansen att gå på gratis drop-in träning i Herrestaskolans sporthall i Barkarbystaden.

– Vi har hållit på ett par terminer men är fortfarande i uppstartsfasen. Det är drop in men de som kommer och provar brukar komma tillbaka, säger Annica Dahlborn, idrottskonsulent på Järfälla kommun.

Träningen riktar sig till både barn och vuxna och hålls onsdagar 18.30-20 (racketsport) och lördagar 13.30-15.30 (blandat). Assistenter eller föräldrar får vara med, och den som har ett hjälpmedel använder det under passet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Äntligen soldyrkare! Nu är uteserveringssäsongen här

Nyheter Här kan du hänga i solen i Västerort Lördag lovar strålande väder och då väcks suget efter utekäk hos många. Nu ploppar äntligen uteserveringarna upp en efter en i Västerort.fredag 20/4 15:37

Hårdare krav pressar kvinnojouren i Järfälla

Nyheter "Vår ekonomiska sitiuation är desperat" Högre kvalitetskrav sätter press på landets kvinnojourer. Järfälla kvinnojour har tvingats dra ner på personal för att ha råd med anpassningarna – samtidigt som verksamhetsstödet har legat stilla på...fredag 20/4 15:22