Elza, Louise, Maja och Emma väntar på Håkan Hellström. Foto: Per Brandt

Här köar och tältar de för Håkan – två dagar i förväg

Tältandes i skogen och snart väntan utanför ingången. Köandet till helgens Håkan Hellström-spelningar på Stadion har redan börjat. Fyra stockholmstjejer är först ut.

  • Publicerad 09:50, 8 jun 2017

De sitter och ligger ner i Valhallavägens allé, med bland annat lite juicepaket och chipspåsar runt om sig. Elza, Louise, Maja och Emma tillbringade natten i tält i skogen, trots att de alla bor i Stockholm. Allt för att hamna först i kön till fredagens spelning, dit Elza och Louise har biljetter.

I natt väntar ännu en natt ute innan det är dags att köa utanför Stadion med start imorgon klockan 7. Trots trötthet är de överens om att det lätt är värt besväret.

– JAAA!, man vill ju vara längst fram, säger Elza.

Höga förväntningar

Valet mellan konkurrerande Summerburst och Håklan var inget val en en gång för de fyra. Förhoppningarna är många inför spelningarna.

Störig kö i Vasaparken het snackis bland föräldrar

– Hans konserter är ju kända för att överträffa sig själva, så man hoppas ju att de är lika bra som vanligt, säger Maja som är den mest rutinerade Håkan-besökaren med många konserter på cv:et.

För henne och Emma väntar dock ytterligare en natt i tält då de ska på lördagens spelning, men de är däremot med och väntar solidariskt redan nu.

Så då kommer ni att vara med och tälta efter ni varit på konserten?

– Nej, då åker vi hem, säger Elza och skrattar.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Brasseri tar över efter irländsk pub på Södermalm

Nyheter Nyöppnat Ett av Götgatspuckelns mer stabila vattenhål är dött och begravet. Ur askan av det burdust irländska uppstår något franskt och feminint. "Det är skönt och spännande på Söder", säger krogprofilen som...söndag 20/8 19:00

BILDSPECIAL: Stockholmare, det här gör ni i parkerna – egentligen

Nyheter #parklivostermalm Parken: en plats för en cykel i lågor eller bara ett annat namn för hundtoa? Under sommaren har stockholmare förevigat sin känsla på sociala medier. Här är de tio mest avslöjande bilderna.söndag 20/8 16:00