DYRT. Huset på Tysta Gatan vid Karlaplan är det dyraste som sålts någonsin i Sverige. Foto: Direktpress

Här köpte miljardären Sveriges dyraste hus

Sveriges dyraste hus har sålts på Östermalm. Prislappen: 125 miljoner kronor.

  • Publicerad 17:25, 13 nov 2017

Allers gamla redaktionshus på Tysta Gatan på Östermalm har sålts. Köpare är miljardären Katarina Martinson som betalade 125 miljoner kronor för fastigheten, uppger Expressen.

Huset är därmed den dyraste som någonsin har sålts i Sverige. Enligt kännare som Expressen pratat med behöver huset även renoveras för uppskattningsvis 40 miljoner kronor.

Aller ska ha köpt fastigheten 1996 för 3 750 000 kronor.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Helldén (MP) om snöröjningen: “Inte bra”

Nyheter Trafikborgarrådet svarar efter kritiken Stockholms trafikborgarråd Daniel Helldén (MP) är själv missnöjd med hanteringen av morgonens snökaos. Nu kräver han svar på vad som har gått fel.tisdag 21/11 20:17

Succéförfattaren låg i Lasermannens badkar

Nyheter Pascal Engman om skräckinjagande upptäckten Vasastadsförfattaren Pascal Engman har gjort en kometkarriär. Debutromanen "Patrioterna" släpptes i somras, har sålts till flera länder och ser ut att bli TV-serie i Hollywood. "Jag lever drömmen",...tisdag 21/11 17:19