DYRT. Huset på Tysta Gatan vid Karlaplan är det dyraste som sålts någonsin i Sverige. Foto: Direktpress

Här köpte miljardären Sveriges dyraste hus

Sveriges dyraste hus har sålts på Östermalm. Prislappen: 125 miljoner kronor.

  • Publicerad 17:25, 13 nov 2017

Allers gamla redaktionshus på Tysta Gatan på Östermalm har sålts. Köpare är miljardären Katarina Martinson som betalade 125 miljoner kronor för fastigheten, uppger Expressen.

Huset är därmed den dyraste som någonsin har sålts i Sverige. Enligt kännare som Expressen pratat med behöver huset även renoveras för uppskattningsvis 40 miljoner kronor.

Aller ska ha köpt fastigheten 1996 för 3 750 000 kronor.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kan Village People rädda bokhandeln Hedengrens?

Nyheter "Inga kunder har strömmat till" Den anrika bokhandeln Hedengrens testar en ny grej inför årets bokrea.fredag 23/2 16:37

Brottartalang på Östermalm i landslaget

Nyheter "På mattan är det alltid krig" Som femåring började Östermalmsbon Georgios Barbanos brottas men först när han var 13 började han gilla sporten på riktigt. Nu, två år senare, är han uttagen till landslaget.fredag 23/2 15:45