Tomten som föreslås bebyggas är inringad med rött. Foto: Stockholm Stad

Här planeras 60 nya lägenheter i Bagis

60 nya lägenheter ska byggas i Bagarmossen. Samtidigt byggs ett antal bostäder för äldre.

  • Publicerad 16:59, 12 apr 2018

De nya bostäderna planeras på en tomt vid Byälvsvägen i Bagarmossen, i hörnet mot Nackareservatet. Husen som står där idag rivs i så fall på grund av vattenskador och där bedrivs just nu daglig verksamhet.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

De 60 nya lägenheterna är tänkta att bli dels bostadsrätter, dels bostäder för äldre och byggs i tre punkthus med fyra till sex våningar.

Nyligen fattades beslut om att starta planarbetet och om tidplanen håller antas detaljplanen vintern 2019.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Örby IS vill locka barn från Östberga

Nyheter Gratis fotbollsträningar hela sommaren Nu ska Östbergabarnen bli en del av Örby IS. Nästa helg drar klubben igång gratis prova på-fotboll på Lisebergs IP.fredag 20/4 13:33

Hoppet: Konstnärer ska ge liv åt Östberga C

Nyheter Ateljéer tar plats i fritidsgården Centrumhuset i Östberga ska göras om till konstnärskollektiv. I början av nästa år flyttar ett 40-tal konstnärer in.torsdag 19/4 18:30