Här spelar Kate och William bandy i Vasaparken

Det var ett stort pådrag i Vasaparken på tisdagsmorgonen när det brittiska prinsparet William och Kate gjorde ett unikt besök i stan – för att spela bandy.

  • Publicerad 12:42, 30 jan 2018

Under evenemanget i Vasaparken fick prins William och hertiginnan Kate en snabbkurs i bandy av spelare i Tellus och Hammarbys a-lag. Därefter fick de pröva lycka och langa iväg varsitt skott från en röd matta som rullats ut på isen mot en målvakt från Hammarbys ungdomslag.

Därför ska Kate och William gå på bandy

Publiken jublade – men hur gick det egentligen? Blev det mål eller inte? Se filmen här ovan.

Publiken som samlats fick hålla sig på avstånd men när William och Kate rörde sig vidare på sin resa i Stockholm passade paret på att hälsa på ett gäng som stod nära.

Varför den svenska kungafamiljen inte var närvarande är inte känt.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Celebritet. Hertiginnan Kate och prins William spelade bandy i Vasaparken på tisdagen. Foto: Johann Bernövall

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kan Village People rädda bokhandeln Hedengrens?

Nyheter "Inga kunder har strömmat till" Den anrika bokhandeln Hedengrens testar en ny grej inför årets bokrea.fredag 23/2 16:37

Brottartalang på Östermalm i landslaget

Nyheter "På mattan är det alltid krig" Som femåring började Östermalmsbon Georgios Barbanos brottas men först när han var 13 började han gilla sporten på riktigt. Nu, två år senare, är han uttagen till landslaget.fredag 23/2 15:45