Gärningsmännen skrämdes iväg av en boende i villan. Foto: Sacharias Källdén

Hässelbybo väcktes av inbrottstjuvar

Under torsdagsmorgonen utsattes en villa i Hässelby villastad för inbrott och grov stöld.

  • Publicerad 11:19, 2 nov 2017

Tidigt i morse, vid halvfemtiden, fick polisen ett larm om ett inbrott och stöld i en villa i Hässelby villastad.

– Tre gärningsmän med huva bröt sig in i hallen, det är oklart hur det tog sig in, säger Anders Bryngelsson vid polisens ledningscentral.

En boende i villan vaknade av att han hörde inbrottstjuvarna röra sig inne i huset.

– Han vaknade när de bröt sig in i hallen och började skrika. Han skrämde iväg gärningsmännen som rusade ut och försvann i en okänd bil ute på gatan, säger Anders Bryngelsson.

Gärningsmännen fick med sig saker från hallen i villan.

En anmälan om grov stöld genom inbrott har upprättats. Ännu finns ingen misstänkt och en teknisk undersökning av platsen kommer att genomföras.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Filmaren som väljer Spånga framför New York

Nyheter Så gick det till när 20-åringen vann pris för sin första långfilm En olycka fick Spångas senaste stjärnskott Robin Sherlock Holm, 20 år, att inse att ingen tid finns att spilla när det gäller drömmar. Nu har han vunnit pris för sin första film.fredag 23/2 15:33

600 nya lägenheter i Kärrtorp skjuts upp

Nyheter Rödgröna har inte tänkt klart Demokratins kvarnar ska mala – långsamt. Planerna på att bygga 600 nya lyor i Kärrtorp skjuts upp. "Vi har inte hunnit sätta oss in i det här", säger Miljöpartiet.fredag 23/2 15:17