Gärningsmännen skrämdes iväg av en boende i villan. Foto: Sacharias Källdén

Hässelbybo väcktes av inbrottstjuvar

Under torsdagsmorgonen utsattes en villa i Hässelby villastad för inbrott och grov stöld.

  • Publicerad 11:19, 2 nov 2017

Tidigt i morse, vid halvfemtiden, fick polisen ett larm om ett inbrott och stöld i en villa i Hässelby villastad.

– Tre gärningsmän med huva bröt sig in i hallen, det är oklart hur det tog sig in, säger Anders Bryngelsson vid polisens ledningscentral.

En boende i villan vaknade av att han hörde inbrottstjuvarna röra sig inne i huset.

– Han vaknade när de bröt sig in i hallen och började skrika. Han skrämde iväg gärningsmännen som rusade ut och försvann i en okänd bil ute på gatan, säger Anders Bryngelsson.

Gärningsmännen fick med sig saker från hallen i villan.

En anmälan om grov stöld genom inbrott har upprättats. Ännu finns ingen misstänkt och en teknisk undersökning av platsen kommer att genomföras.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sopföretagets reklamkupp kan bli kostsam

Nyheter Döm själva – är kampanjen på rätt sida gränsen? Lapparna med återvinningsinformation som spridits på Kungsholmen har en logga som är förvillande lik Stockholms stads. Men allt är en listig kupp av ett app-företag. Nu kan tilltaget få rättsliga...onsdag 22/11 20:27

NYTT RESULTAT: Färre är fulla på fotbollsläktaren

Nyheter ”Handlar inte om att torrlägga fotbollen” Nya siffror visar på det är färre som är packade på läktaren när AIK, Djurgården och Hammarby spelar.onsdag 22/11 19:00