Janniche Kristoffersen inkasserar tonvis med lajks för sin inredningsstil. Foto: Janniche Kristoffersen

Hennes drömliv i Bagis gör succé: "Hoppas folk fattar att det inte är min vardag"

Det regnar lajks över Söderort! Med 23 000 följare på Instagram är hon störst på sociala medier i Bagarmossen. Janniche Kristoffersen, 37, ligger bakom inredningskontot @bloggaibagis.

  • Publicerad 07:00, 10 jan 2017

Varför finns @bloggaibagis?

– Vi flyttade till Bagis från Berlin 2012, där jag haft en blogg. Då tänkte jag "varför inte fota och skriva om inredning nu när man bor i hus". Jag har alltid varit intresserad av inredning och har en massa projekt igång typ jämt.

Och nu har du nästan 23 000 följare och varje inlägg får tusentals med lajks. Hur blev det så?

– Det tog snabbt fart. Jag blir re-instad, tipsad om och uppsnappad av större profiler. Sådant genererar massor av följare så länge man levererar kvalitet. Min framgång är att bilderna alltid är väldigt proffsiga och snygga. Du kan drömma dig bort en stund och inspireras. Sedan får jag hoppas att folk förstår att bilderna inte återspeglar vardagen, det kan jag garantera att de inte gör.

Vad motiverar dig att fortsätta?

– Att jag får träffa nya människor genom events, fester och bloggträffar. En annan fördel är att jag blir erbjuden olika inredningsuppdrag. Så det är en stor drivkraft. Sen är det väldigt kul att få mail från personer som tackar för inspirationen. Någon har gjort likadant med köket som jag, och någon annan har äntligen fått tummen ur och gjort om lite i sitt sovrum. Det är sjukt kul att man har det inflytandet. Jag blir väldigt glad över sådana mail och kommentarer. Försöker svara på alla!

Tröttnar du aldrig?

– Självklart blir jag less ibland, jag lägger liksom ut samma bilder om och om igen. Då tar jag en paus. Och sen kommer peppen tillbaka. Vi har bestämt oss för att stanna i Bagis så nu ska vi ta tag i grejer som behöver göras med huset.

Vad är bäst med att bo i Bagarmossen?

– Det är ett mysigt ställe. Nära till skogen, sjön och innerstan. Det låter klyschigt kanske, men det är ju en perfekt kombo. En annan sak vi gillar är människorna. Det är trevlig stämning bland folk i allmänhet, man hjälps åt.

Du hittar bloggen bloggaibagis på Instagram här, och på det vanliga internet här.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Tiotal inblandade i storbråk i Östberga

Nyheter Flera polisbilar skickades efter att ett vapenliknande föremål ska ha setts på platsen Polisen skickade flera bilar till Östberga efter att vittnen larmat om ett stort bråk på en parkeringsplats.måndag 23/10 17:13

Förslaget om en betongbrygga i Magelungen sågas

Nyheter Farstas politiker eniga: "Ett brutalt ingrepp" Förslaget om en 350 meter lång betongbrygga i Magelungen sågas av både de rödgröna och oppositionen i Farsta.måndag 23/10 16:38