Näsby park och Grindtorp drabbades av inbrott i helgen. Foto: Mostphotos

Hörde en smäll när han stod i duschen – då hade tjuven redan dragit

Under helgen skedde flera inbrott i Täby.

  • Publicerad 11:05, 28 aug 2017

Det var strax innan klockan 22 på lördagskvällen som en person kommer hem till sin lägenhet på Kometvägen i Grindtorp och upptäcker att han haft objudna gäster.

Dagen efter, på söndagen den 27:e augusti vid lunchtid, sker nästa inbrott. Denna gång på Fregattvägen i Näsby Park.

En man står och duschar när han hör en smäll men tänker inte mer på det. Tjugo minuter senare upptäcker han att grannens dörr är inslagen och att någon tagit sig in.

Vad som saknas efter inbrotten är ännu oklart.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Förlust på 27 miljoner mer än väntat - nu ska förvaltningen granskas

Nyheter Parisa Liljestrand (M): "En oerhörd chock" Den redovisade prognosen på minus sex miljoner kronor har nu ökat rejält till 33 miljoner kronor. Nu ska socialförvaltningen i Vallentuna granskas.lördag 20/1 10:45

QUIZ: Kungafamiljen i den kungliga huvudstaden

Nyheter Hur bra koll har du egentligen på vår kungafamiljs förehavanden i Stockholm? Utmana dina rojalistiska kunskaper i vårt quiz!fredag 19/1 17:00