Näsby park och Grindtorp drabbades av inbrott i helgen. Foto: Mostphotos

Hörde en smäll när han stod i duschen – då hade tjuven redan dragit

Under helgen skedde flera inbrott i Täby.

  • Publicerad 11:05, 28 aug 2017

Det var strax innan klockan 22 på lördagskvällen som en person kommer hem till sin lägenhet på Kometvägen i Grindtorp och upptäcker att han haft objudna gäster.

Dagen efter, på söndagen den 27:e augusti vid lunchtid, sker nästa inbrott. Denna gång på Fregattvägen i Näsby Park.

En man står och duschar när han hör en smäll men tänker inte mer på det. Tjugo minuter senare upptäcker han att grannens dörr är inslagen och att någon tagit sig in.

Vad som saknas efter inbrotten är ännu oklart.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Tog sin in i Djursholmsvilla – hotade boende med "tillhygge"

Nyheter "Vi är fortfarande på plats" Strax efter luinchtid under lördagen blev en familj i Djursholm bestulna på sin bil. Gärningspersonerna ska tagit sig in i fastigheten och hotade de boende.lördag 23/9 13:49

Miljövänlig höstfest på söndag

Nyheter Att odla nära och att återanvända är två starka trender. Nu på söndag går det att fynda närodlade grönsaker, fårskinn och loppis, på höstfesten i Brottby.fredag 22/9 17:47