Sport, öl och hamburgare kommer snart till Hornsbergs strand. Foto: Johann Bernövall

Hornsbergs strand får sportbar

Bygget pågår just nu för fullt på Moa Martinssons torg. Och snart slår en ny krog upp portarna för dem som är sugna på burgare och bärs.

  • Publicerad 14:29, 19 jan 2018

Det är gastropub-kedjan Pitcher's som öppnar sin tredje restaurang i Stockholm, i nedre plan på adressen Moa Martinssons torg 12.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

– Det kommer bli en mötesplats som vi tycker saknats i det här området. Man ska kunna käka en schysst middag med familjen eller ta en öl och kolla fotboll med kompisarna. Lokalen kommer vara uppdelad så att båda alternativen finns, säger Nils Pasthy som är area manager för Pitcher's i Stockholm.

Totalrenoverad lokal

Den 8 februari kommer man enligt tidsplanen att öppna restaurangen som renoverats från grunden. Det enda som återstår av tidigare krog i lokalen är köksdelen. Allt annat byts ut för att passa kedjans koncept. Dock kan vissa variationer förekomma om man jämför med andra ställen i samma koncern.

– Grundmenyn med bland annat våra hamburgare är densamma, men vi är alltid öppna för kockens egna idéer på varje krog, säger Nils Pasthy.

Krögaren Leon Yildiz tycker att man fyller en lucka i Hornsberg.

– Här omkring finns mycket snabbmat och dyrare restauranger. Vi hamnar någonstans mittemellan, säger han och pushar för sommarens fotbolls-VM. Då kommer man att storsatsa med storbildsskärm och stor uteservering.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vem är Odenplans cykelgarage tänkt för?

Nyheter Mängden tomma platser får folk att undra Odenplans cykelgarage öppnade för 1,5 år sedan, men fortfarande står nästan två av tre platser tomma. Nu ställer sig många frågan: vem byggdes cykelgaraget egentligen för?lördag 17/2 12:52

Så här blir nya Södersjukhuset

Nyheter Följ med på en tjuvkik Jättebygget vid Södersjukhuset börjar ta form.lördag 17/2 9:15