Bland gästerna finns allt från familjer som väntar på att köpa nytt till artister som spelar på kulturhuset, berättar Camilla Rebane, Hotel Manager, på Sporthotellet. Foto: Hege Hellström

Hotellet växer sig stort – hyr ut till Vallentunabor som sålt sina hus

Från 13 rum till 47 rum. Hotel Vallentuna, tidigare Sporthotellet, vid IP utökar verksamheten stort.

  • Publicerad 11:17, 28 nov 2017

Just nu är det bråda byggdagar på Hotel Vallentuna (tidigare Sporthotellet) vid IP. Två byggnader i trä står redan uppe, och inne i de nya rummen kaklas det för fullt.

– Det är jätteroligt. Vi har väldigt många företagsgäster på veckorna och vi har börjat få mycket privatpersoner på helgerna, berättar Camilla Rebane, Hotel Manager.

Hon berättar att det bland gästerna märks artister som spelar på Kulturhuset och personer som utbildar sig i närheten.

Andra gäster är familjer som är mellan boenden och som hyr under längre tid.

– Folk som vill sälja först för att få råd att köpa nytt. Just nu har vi fyra familjer som bor här.

De nya rummen blir dels enkelrum med sängskåp så att det går att sova två, dels större rum. Alla nya rum får eget pentry.

– Det är hög efterfrågan, vi får nästan alltid neka någon. Att vi bygger ut är så himla bra för hela Vallentuna. Det finns mycket potential.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ökad oro bland Näsbyparksborna: "Mer än vanligt"

Nyheter "Fler ställen som är extra utsatta" Lokalpolisen i Täby rapporterar om en ökad oro bland boende i Näsbypark, som i vanliga fall klassas som ett lugnt område.måndag 18/12 11:15

Stenkastning på E18 - Bilruta krossades

Nyheter "Glassplitter i bilen" I lördags fick polisen ett larm om någon som kastat sten, eller annat hårt föremål, från en bro över E18.måndag 18/12 8:37