I sommar blir det utomhus stand-up i Vasaparken. Foto: Mikael Andersson/Norra Brunn

Humorklubben flyttar ut i parken – här är komikerna som uppträder

Sommar, sol – och stand-up. I år semester-firar Norra Brunn för första gången i Vasaparken. Här är komikerna som uppträder.

  • Publicerad 10:00, 17 jun 2017

Norra Brunn på Surbunnsgatan brukar vanligtvis stänga och ta semester under sommaren. Men inte i år. Nu blir det nämligen premiär för stand-up i Vasaparken, på Park Café. Varje fredag från och med den 30/6 och under hela juli kan de som är kvar i stan bänka sig för skrattfest.

"Vi försöker med lite stepp, tango, 50-talsbugg, jive och även balett"

– Vi tyckte det skulle vara kul att hitta på något nytt och synas lite mer på stan. Vasaparken är väldigt centralt och nära vår hemmaplan, det är ju bara "runt hörnet", säger Mimmi Doliveira, eventansvarig på Norra Brunn.

Bland komikerna som uppträder finns många etablerade namn. En chans att köra utomhus-gig har lockat många komiker enligt Mimmi Doliveira som tror att det kan bli en annorlunda upplevelse jämfört med den vanliga lokalen.

Guide! Så blir sommarlovet i Vasaparken

– Det har varit jättepositiv respons från komikerna och inte alls varit svårt att boka. Alla som jag har frågat, som har varit kvar i stan har tackat ja. Det kommer bli en annan upplevelse än i vår källarlokal. Fint väder och och stand-up utomhus. Jag tror det kanske blir lite mysigare, säger hon.

Här är alla parker i Stockholm där du FÅR dricka alkohol

Förhoppningen är att det är början på en tradition.

– Vi märker att vi får positiv respons från både komiker, kollegor och andra som vi har pratat med. Vi hoppas att det är början på något vi kan göra igen.

Här är komikerna som uppträder

Premiär- lineup 30/6:
Hasse Brontén
Isak Jansson
Josefin Sonck
Simon Garshasebi

7/ 7
Josefin Sonck
Simon Garshasebi
Therese Sandin
Charlie Michaelsen

14/ 7
Charlie Michaelsen
Simon Garshasebi
Nisse Hallberg
Sven Brundin

21/ 7

Henrik Nyblom
Simon Garshasebi
Carl Stanley
Tobias Jacobsson
Charlie Michaelsen

28/ 7

Simon Garshasebi
Petter Bristav
Therese Sandin
Charlie Michaelsen

Entré 100 kr per kväll.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Beskedet: Tekniska Nämndhuset renoveras

Nyheter "De säger nej till 600 nya bostäder i city" Stadsbyggnadsnämnden har beslutat att rusta upp Tekniska Nämndhuset. Möjligheten att bygga lägenheter i fastigheten går därför förlorad. "Oansvarigt", menar Moderaterna.fredag 24/11 16:45

450 elever kan snart stå utan skola

Nyheter Friskola blir bostäder på Södermalm – flyttplan stoppad 450 elever på Södermalm kan snart stå utan lokaler. En friskola ska bli bostäder och skolans plan – att flytta till en anrik fastighet i Gamla stan vid årsskiftet – har nu stoppats av staden.fredag 24/11 15:23