Fight. Det blev bråk i närheten av Hagbytippen i natt. Foto: Kevin Wedin

I natt: misshandel vid Hagbytippen

Klockan 01.34 fick polisen in ett larm om ett bråk i en taxibil. Det ska sedan ha övergått till fysiska handgemäng.

  • Publicerad 09:08, 26 okt 2017

Strax efter halv två i natt fick polisen ett larm om ett bråk i en taxibil.

– De har kamera i bilen och man hör hur det är skrikit och gapigt i bilen. Det verkar vara konflikt om betalning, säger Kjell Lindgren, talesperson för polisen.

Taxibilen ska sedan ha stannat bilen i närheten av Hagbytippen.

– Den adress man ropar in det är vid Hagbytippen på Frestavägen, säger Kjell Lindgren.

– När vi fick tag på dem hade de stannat till där. Det går inte att hålla på och fightas och grejer när man kör bil, så de stannade.

Något eller några slag ska ha utdelats mellan parterna och det slutar med att polisen skriver en anmälan om misshandel mot taxichauffören.

– Men betalningen är reglerad, han fick betalt i alla fall, säger Kjell Lindgren.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bråk på Danderyds sjukhus

Nyheter Polis på platsen Vid halv fyra-tiden fick polisen in ett larm om ett bråk på Danderyds sjukhus.tisdag 23/1 16:37

Massor av animerat i Vallentuna Kulturhus

Nyheter "Får se hur filmframställningen gått till" I vår visas olika animerade filmer på kulturhuset. Dessutom blir det utställning med Dunderklumpens "pappa" Per Åhlén, och lokala kulturskoleelever visar sina filmer.tisdag 23/1 15:53