Svarar. Agneta Hägglund, Socialdemokraterna Håbo. Foto: Andreas Eklund

ill göra Håbo till ”Superkommun”

Nu är det mindre än ett år kval till kommunalvalet. Redan nu har de partierna i Håbo börjat fila på sitt valmanifest. Här är Socialdemokraterna i Håbo och Agneta Hägglunds viktigaste frågor inför valet nästa år.

  • Publicerad 22:01, 4 nov 2017

Varumärke

1 ”Stärka vårt varumärke Håbo kommun, såväl ur ett medarbetar-, medborgar- och föreningsperspektiv. Vi ska återigen bli en ”Superkommun”. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare så att vi får kompetenta medarbetare som vill arbeta och stanna kvar i kommunen.”

Näringslivet

2 ”Höja vår näringslivsranking till att tillhöra topp 20. Se till att ge god service och snabba beslut till de företagare som vi idag har och som är de bästa ambassadörerna för att locka hit fler företagare som gör att kommunen får fler arbetstillfällen. Se till att detaljplanerad mark snabbare tas fram. Företagen är mer eller mindre beroende av kommunen, men kommunen är i hög grad beroende av företag och företagssamma människor och tillsammans så gör vi det bästa.”

Utbildning

3 ”Skolan/ förskolan, äldre och handikappomsorgen. Kunskapsmålen fortsätta förbättras och antalet barn/vuxen i förskolan ska ner till minst riksgenomsnittet och fokus på det förebyggande arbetet inom äldre och handikapp omsorgen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Paret är vidare i årets Funkisfestival

Amanda Nilsson och Mikael Bjerkestrand är Upplands-Bros vinnare i årets Funkisfestival. Nu ser de fram emot vårens final på Cirkus i Stockholm.tisdag 21/11 17:32

Misstänkta tjuvar togs nästan direkt

Tre män greps och anhölls i Bålsta i helgen. Gods från ett inbrott i närheten av platsen där de togs fanns i deras bil.tisdag 21/11 10:35

Senaste numret

Bålstabladet