Så här har det sett ut på Ynglingagatan 23 i flera år, enligt en läsare. Foto: Läsarbild

Ilska mot pirat-soptunnor på gatan

Två sopbehållare för hushållssopor har stått ute på Ynglingagatan 23 i flera år. Tillståndet för dem gick ut 2013 men folk fortsätter slänga saker där.

  • Publicerad 09:00, 29 okt 2017

Råttor, smuts och dålig lukt. Två sopbehållare har stått utanför porten till Ynglingagatan 23 i fyra-fem år, enligt grannar.

De har ett sopberg utanför sovrumsfönstret

– De används av boende i fastigheten men även av andra, säger en Vasastadsbo till Vi i Vasastan.

Andreas lämnar Vasastan – på grund av soporna

Efter stor förvirring kring vem som egentligen bär ansvaret för behållarna har trafikkontoret lyckats spåra det till ett byggföretag.

– Det är ett gammalt tillstånd som löpte ut 2013. Vi har kontaktat byggföretaget och sagt att de ska ta bort behållarna snarast. Annars kan det bli ett polisärende, säger Erik Söderberg på trafikkontoret.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Insats i Vasastan – område avspärrat

Nyheter Polisen utreder misstänkt föremål under bil Ett område i Vasastan har spärrats av sedan ett misstänkt föremål har påträffats under en bil. Bilen uppges tillhöra en person som tidigare har hotats. Polisen arbetar nu på platsen.måndag 23/4 9:31

Stora förseningar för Nackabussar efter olycka

Nyheter Långa köer och inställda avgångar för resenärer in mot Slussen En trafikolycka mellan två personbilar på väg 222 vid trafikplats Nacka orsakar stora förseningar i busstrafiken nu på måndagsmorgonen med långa köer som följd.måndag 23/4 9:24