Foto: Mostphotos

Inbrott i husbygge - sulky stals

Inbrott i ett ej färdigbyggt hus? Jodå, det var precis vad som skedde i helgen.

  • Publicerad 08:18, 24 okt 2017

ÖRTAGATAN
Måndag 21.07.
Skadegörelse. Någon eller några personer har brutit upp en dörr till en byggnad. Det är dock inte konstaterat att det var något inbrott och därför rubriceras händelsen hittills som skadegörelse.

BÅLSTA
Måndag 09.00
En bil stoppas och föraren, en man, misstänks för rattfylleri. Han blåser 0.16 och körkortet omhändertas på platsen.
 

TILLINGE-ÅBY
Helgen
Inbrott. Någon gång under helgen skedde det ett inbrott i ett hus som håller på att produceras. Det hela upptäcktes och anmäldes dock först på måndagen då de som arbetar med huset kom till platsen. Det har dels stulits en hel del verktyg från platsen, men även en så kallad sulky, alltså den sortens vagn som kuskar använder i samband med trav.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Långa väntetider för att förnya pass – "var ute i god tid".

Nyheter Nästa lediga tid i Enköping för att förnya sitt pass är i slutet av april. – Det är bra att vara ute i god tid, säger Johan Sedin på Enköpingspolisen.fredag 23/2 10:31

Fyrverkeri-reglerna skärps i Enköping

Nyheter Reglerna för fyrverkeripjäser under nyår, påsk och valborg stramas åt. Tekniska nämnden föreslår att kommunen antar länets tuffaste regler kring användande av pyrotekniska varor.fredag 23/2 9:32