Inbrott i lägenhet i Liljeholmen under fredagseftermiddagen

Under fredagseftermiddagen skedde ett inbrott i en lägenhet på Nybohovsbacken i Liljeholmen.

  • Publicerad 17:30, 9 feb 2018

Klockan 15:15 skedde ett inbrott i en lägenhet på Nybohovsbacken i Liljeholmen.

Polis kom till platsen efter att de fått in uppgifter om att ljud hörts i ett trapphus i ett flerfamiljshus. Enligt anmälan har fyra män setts springa från platsen och därefter försvunnit i en svart personbil. Lägenhetsdörren lämnades uppbruten.

– De har varit inne i lägenheten men ingen av de boende har befunnits sig i den. Lokala tekniker tittar på platsen, säger Sven Erik Olsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Ingen är gripen och polisen vet under fredagseftermiddagen inte om något har blivit stulet från bostaden. En anmälan om grov stöld är upprättad.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Obegriplig Hägerstensbluff i ny reklamfilm

Nyheter Varför? Reklamfilmen handlar om Karims enkla resa till jobbet i Hägerstensåsen. Men filmen är inspelad i Spanien – något som förvirrar tittarna.lördag 24/2 8:00

Strandpromenaden vid Örnberget stängs av

Nyheter Då är arbetet klart Ombyggnationen av bryggan vid Örnbergdbadet har startat. Under tiden gäller alternativa vägar.fredag 23/2 15:41