Flera inbrott begicks i början av helgen vid Uddvägen. Möjligen kan polisen redan ha påträffat gärningsmännen. Foto: Mostphotos

Inbrott i nybyggt område

Flera inbrott i ett område som inte är färdigbyggt tros ha ett samband. Och – kanske kan gärningsmännen redan vara avslöjade.

  • Publicerad 10:52, 9 okt 2017

I lördags upptäcktes flera inbrott på Uddvägen i ett område på västra sidan Mälaren vid Ekolsund.

Inbrott har gjorts i två hus som är under uppbyggnad, men stod låsta. I närheten finns också en arbetsbod och en container som haft ovälkommen påhälsning.

Vad som stulits är fortfarande oklart och teknisk utredning ska göras under måndagen. Redan nu säger polisen dock att ett uppenbart samband finns mellan inbrotten.

Kanske kan gärningsmännen redan vara avslöjade. Då polis stoppade en bil i Annelund på söndagen upptäcktes verktyg som sätts i samband med det som hänt på Uddvägen.

I bilen fanns tre män, boende i Stockholm men inte svenska medborgare, som alla tre har domar mot sig i stöldsammanhang. Männen, födda 1971, -89 och -91

De tre misstänkta sitter anhållna för inbrotten.

– Vi får se vad den tekniska undersökningen visar, säger närpolischef Jan Håkansson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Polis kände misstänkt doft från lekplats.

Nyheter Det var en lugn natt i Enköping, men en van näsa avslöjade drogmissbruk på en lekplats.tisdag 17/10 8:13

Enköpings skolor tappar i rankning

Nyheter Ömsom vin, ömsom vatten. Så kan resultatet beskrivas när Enköping faller på Lärarförbundets årliga rankning. – Jag tycker ändå att vi är på väg åt rätt håll, säger skolnämndens ordförande Sven...söndag 15/10 8:20