Foto: Arkiv

Inbrott i villa utanför Bålsta

Under gårdagskvällen bröt sig någon eller några in i en villa utanför Bålsta.

  • Publicerad 09:21, 4 jan 2017

Sent på tisdagskvällen upptäcktes ett inbrott i en villa utanför Bålsta. Det var vid 21.30-tiden som ägaren till villan kom hem och såg då att köksfönstret stod öppet, det fanns också tydliga fotspår intill fönstret som inte tillhörde någon av dem som bor i bostaden.

Väl i bostaden kunde villaägaren konstatera att någon varit inne i huset. Det är ännu oklart var som tillgripits under inbrottet. Polisen kommer att göra en teknisk undersökning under dagen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Gamla Coop-huset blir padelhall

Nu byggs en padelhall i Brunna. – Det känns jätteroligt att bidra med den hetaste sporten till kommunen, säger Magnus Bubini.fredag 20/4 12:00

Håbo söker 9,7 miljoner för flyktingkostnader

Regeringen delar ut 5,2 miljarder kronor till kommunerna för mottagande och bosättning av ensamkommande barn och ungdomar. Håbo har ansökt om 9,7 miljoner för kostnader kommunen har haft.fredag 20/4 10:21

Senaste numret

Bålstabladet