Vaksam. Polisen uppmanar till grannsamverkan. Foto: Daniel Cannervik

Inbrott på flera håll runt Mälaröarna

Polisen uppmanar till extra vaksamhet, efter att bostäder, bilar och trädgårdar fått besök av tjuvar senaste veckan.

  • Publicerad 10:59, 5 feb 2018

Flera bostäder har haft besök av inbrottstjuvar under slutet av januari och första veckan av februari. Brott rubricerade som grov stöld genom inbrotten har rapporterats i Stenhamra, på Drottningholm och på Ekerö.

Det har dessutom varit stölder ur företagsbilar och trädgårdar, samt skadegörelse och försök till inbrott.

Polisen har fått in tips om bilar och personer som man misstänkt rekat inför inbrott. ”Det finns all anledning att blåsa liv i sina grannsamverkansgrupper och vara extra vaksam” skriver kommunpolis Lena Törnblom Löfquist i ett mejl till Mälarö Tidning.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Pressbyrån tackar nej till förlängt kontrakt

Nyheter På onsdagen stod det klart att Pressbyrån kunde vara kvar på Drottningholm fram till årsskiftet. Tack men nej tack, sade Pressbyrån.torsdag 22/2 16:04

Hennes åsikt går mot strömmen

Nyheter En klar majoritet av kommunborna är nöjda med återvinningsstationerna i Ekerö. Det visar en undersökning som Förpacknings- och tidningsinsamlingen (FTI) låtit göra. Men Stenhamrabon Solveig Löfgren...torsdag 22/2 14:28

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter