Inbrottstjuvar slog till fyra gånger

Fyra inbrott på två dagar i Enköping. Oklart om det finns något samband.

  • Publicerad 10:15, 11 dec 2017

Det började i Litlsena någon gång mellan torsdagskvällen och fredagseftermiddagen. Någon bröt sig in i en lada och tillgrep sommardäck, en motorsåg och diverse verktyg.

Samtidigt gör en annan boende i området en polisanmälan om att något stulit två bronskrukor som stod på tomten.

På lördagsmorgonen upptäcker en husägare i Härkeberga att det varit inbrott i ett av uthusen på tomten. Enligt polisen är det ännu oklart om det finns något samband mellan inbrotten.

Under lördagskvällen upptäcker en granne till en lägenhet på Tornfalksgränd i Enköping att det rör sig personer i trapphuset han inte känner igen. Det visar sig att de tre personerna han sett i trapphuset hade gjort inbrott i en lägenhet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Mördare från Enköping kvar i fängelse

Nyheter En 69-årig man med rötterna i Enköping har begärt att få sin livstidsdom ändrad till ett tidsbestämt fängelsestraff. Örebro tingsrätt säger nej och ändrar inte till tidsbestämt straff.onsdag 17/1 11:47

Kungen drömgäst i Filips podd

Nyheter Filip Axnér är Enköpingssonen som pausat civil– ingenjörsstudierna för att följa sina drömmar. Nu är han aktuell med en helt ny podcast om socialt entreprenörskap, där han hoppas inspirera andra. –...onsdag 17/1 9:31