Inbrottstjuvar slog till fyra gånger

Fyra inbrott på två dagar i Enköping. Oklart om det finns något samband.

  • Publicerad 10:15, 11 dec 2017

Det började i Litlsena någon gång mellan torsdagskvällen och fredagseftermiddagen. Någon bröt sig in i en lada och tillgrep sommardäck, en motorsåg och diverse verktyg.

Samtidigt gör en annan boende i området en polisanmälan om att något stulit två bronskrukor som stod på tomten.

På lördagsmorgonen upptäcker en husägare i Härkeberga att det varit inbrott i ett av uthusen på tomten. Enligt polisen är det ännu oklart om det finns något samband mellan inbrotten.

Under lördagskvällen upptäcker en granne till en lägenhet på Tornfalksgränd i Enköping att det rör sig personer i trapphuset han inte känner igen. Det visar sig att de tre personerna han sett i trapphuset hade gjort inbrott i en lägenhet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

När isen försvinner ska bävern avlivas

Nyheter Den bäver som skapat sig ett hem vid Enköpingsån i höjd med Munksundet ska avlivas. Det har Enköpings kommun nu kommit fram till.tisdag 20/3 12:31

Hyrbil stals – hittades på Lillsidan

Nyheter En hyrbil stals från Circle K i söndags. Ett dygn senare hittades den på Lillsidan. Utöver bilstölden noterades flera drogbrott under måndagen.tisdag 20/3 9:22