OLÖST.. Polisen har ingen gripen för det misstänkta mordförsöket. Foto: Sacharias Källdén

Ingen gripen för knivdåd i Väsby

Under nyårsdagen fick polisen larm om ett misstänkt mordförsök i Upplands Väsby. Polisen har ännu ingen misstänkt eller gripen för dådet.

  • Publicerad 11:13, 2 jan 2018

Under nyårsdagens kväll påträffades en man knivskuren utomhus utanför en restaurang i Sigma. Mannen kördes till sjukhus och har i nuläget inga livshotande skador. Enligt polisen ska det röra sig om en ung man som knivskurits. Först uttalade sig polisen om att det fanns ett spår i utredningen.

–  Vi har en insats där vi söker efter en misstänkt gärningsman, sade Anna Westberg på Stockholmspolisen till Aftonbladet då och uppgav samtidigt att den skadade mannen kunde tala.

Men det ska för tillfället inte finnas någon speciell person som polisen söker.

– Vi har ingen misstänkt och ingen gripen, säger Kjell Lindgren, talesperson för polisen i Stockholm, till Vi i Väsby.

Polisen är i övrigt fåordig kring utredningen och vill koncentrera sig på att förhöra vittnen först.

– För tillfället vill vi inte ge några detaljer, säger Kjell Lindgren.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Volley ordnade extrapoäng

Sport Johan Sellerstand blev matchvinnare nere i Blekinge och konstaterade att bussresan hem inte skulle bli så långtråkig. – Det blir lättare att sova.söndag 21/1 20:20

Stark Väbyseger i sudden death

Sport I nionde omgången av södra allettan fick Väsby Hockey medstuds och det gav två av tre poäng mot Kallinge-Ronneby IF. 3-4 (1-2, 2-1, 0-0, 0-1) fixade Johan Sellerstand på en målvaktsretur i sudden...söndag 21/1 20:19