En kvinna har anmält att hon misshandlats och våldtagits på en adress i Kallhäll. Foto: Mostphotos/Mikael Andersson

Ingen misstanke om brott efter våldtäktsanmälan i Kallhäll

Polisen misstänker inte längre att något brott begåtts efter en anmälan om våldtäkt och misshandel i Kallhäll i söndags.

Det var i söndags som anmälan om våldtäkt och misshandel gjordes mot en person.

Nu har förundersökningen lagts ned av åklagare och polisen misstänker inte längre att något brott har begåtts.

– Det blev inget gripande och ärendet är nedlagt, men vi kan inte lämna ut så mycket mer än så. Misstankarna är helt avskrivna, säger Anna Hugosson, förundersökningsledare på polisen.

Kvinna misshandlad och våldtagen i Kallhäll

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Efter vår artikel: Nu stoppar MVC den bisarra bilden

Nyheter Verksamhetschefen: "Bedrövlig bild" Bilden som används som diskussionsunderlag för blivande föräldrar på MVC har väckt starka reaktioner. Nu dras materialet tillbaka, enligt verksamhetschefen.fredag 22/9 14:26

Bisarra bilden chockade deltagare på MVC

Nyheter Otroligt dålig stämning: "Ursäkta, har han stånd?" Ett sätt att starta diskussion eller en illustration av en potentiell våldtäktssituation? Nu skapar bilden som används på träffar för blivande föräldrar i Bromma ramaskri.fredag 22/9 11:25