En kvinna har anmält att hon misshandlats och våldtagits på en adress i Kallhäll. Foto: Mostphotos/Mikael Andersson

Ingen misstanke om brott efter våldtäktsanmälan i Kallhäll

Polisen misstänker inte längre att något brott begåtts efter en anmälan om våldtäkt och misshandel i Kallhäll i söndags.

  • Publicerad 14:09, 30 aug 2017

Det var i söndags som anmälan om våldtäkt och misshandel gjordes mot en person.

Nu har förundersökningen lagts ned av åklagare och polisen misstänker inte längre att något brott har begåtts.

– Det blev inget gripande och ärendet är nedlagt, men vi kan inte lämna ut så mycket mer än så. Misstankarna är helt avskrivna, säger Anna Hugosson, förundersökningsledare på polisen.

Kvinna misshandlad och våldtagen i Kallhäll

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Storsatsning – nu ska stationen i Jakan bli tryggare

Nyheter "Jag undviker att gå dit på kvällarna" I dagarna pågår en trygghetssatsning i området runt Jakobsberg station. Det efter att både kommunen och polisen har fått indikationer på att området upplevs som otryggt.torsdag 23/11 18:12

Hejdå direkttågen från Järfälla till Tumba

Nyheter ...men vi ses igen i augusti! Ni vet de där sköna direktpendeltågen mellan Järfälla och Tumba som går i rusningstrafiken? Nu är det slut på dem, i alla fall till och med augusti.torsdag 23/11 16:28