En kvinna har anmält att hon misshandlats och våldtagits på en adress i Kallhäll. Foto: Mostphotos/Mikael Andersson

Ingen misstanke om brott efter våldtäktsanmälan i Kallhäll

Polisen misstänker inte längre att något brott begåtts efter en anmälan om våldtäkt och misshandel i Kallhäll i söndags.

  • Publicerad 14:09, 30 aug 2017

Det var i söndags som anmälan om våldtäkt och misshandel gjordes mot en person.

Nu har förundersökningen lagts ned av åklagare och polisen misstänker inte längre att något brott har begåtts.

– Det blev inget gripande och ärendet är nedlagt, men vi kan inte lämna ut så mycket mer än så. Misstankarna är helt avskrivna, säger Anna Hugosson, förundersökningsledare på polisen.

Kvinna misshandlad och våldtagen i Kallhäll

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Låt helgen bli en riktig höjdare i Västerort och Järfälla

Nyheter ✓Star Wars ✓Vernissage ✓Lyxfika ✓Skridskor Star Wars i kyrkan, barnteater med dans och SM i indoor skydiving. Helgmyset når bokstavligen nya höjder i Västerort och Järfälla.fredag 16/2 15:06

Hej Järfällapolitiker! Hur ska du fixa lägenhet till Julia, 19?

Nyheter VALET 2018. Bostadsbristen bland unga Har du passerat tjugo och bor hemma hos föräldrarna? Då är du inte ensam – det gör nämligen var tredje ung vuxen i Stockholms län. Vi tog reda på hur politikerna i Järfällas två största partier vill...fredag 16/2 11:32