Ingen skadad efter explosion i trapphus

En kraftig explosion inträffade under natten till fredagen i ett trapphus på Skytteholmsvägen. De boende uppges vara chockade, men ingen skadade fysiskt.

  • Publicerad 11:30, 10 nov 2017

Polisen fick larm om explosionen klockan 03.57 natten till fredagen.

– Det var en trappa upp, på plan två. Det var en kraftig smäll men skadorna är begränsade till trapphuset, säger polisens presstalesman Kjell Lindgren till Vi i Solna.

Explosionen lämnade stora skador i trapphuset. Tryckvågen från explosionen var så kraftig att den blåste ut porten två våningar ner.

Ingen människa skadades fysiskt i samband med händelsen, men de boende uppges vara chockade.

För två veckor sedan exploderade en handgranat vid en parkerad bil på Skytteholmsvägen.


 
 
 
 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Solna

Nytt avhopp från Bergshamrapartiet

Nyheter Vill inte stödja fortsatt alliansstyre Först hoppade Bergshamrapartiets fullmäktigeledamot Göran Thingwall av till Moderaterna. Nu kliver även styrelsemedlemmen Claes Dahlén av partiet – men åt andra hållet.fredag 19/1 14:31