Emelie Preinitz, arbetsförmedlingschef i Enköping och Håbo. Foto: Jonas Sylvén

Invigning av arbetsförmedlingens nya lokaler

På fredagseftermiddagen hölls en invigning av arbetsförmedlingens nya lokaler på Kungsgatan 5 i Enköping.

  • Publicerad 14:40, 10 mar 2017

På fredagen tog sig ett 50-tal personer till Kungsgatan 5 i Enköping. Där hölls en invigning av arbetsförmedlingens nya lokaler.

– Vi visar runt och berättar om vår verksamhet, säger Emelie Preinitz, arbetsförmedlingschef i Enköping och Håbo.

De nya lokalerna är ungefär lika stora som de gamla, men utformningen passar bättre. På Kungsgatan 5 kommer nu runt 50 personer att arbeta.

– Förut hade vi ingen bra yta att träffa folk på. Och vi hade suttit på det gamla stället länge. Vi ville förnya oss, säger arbetsförmedlingschefen.

Hon menar att lokalbytet har gått smärtfritt. Personalen flyttade in redan den 6 februari och har nu kommit i ordning.

– Förut hade vi mer enskilda, mindre kontorsrum. Nu arbetar vi mer i team, det främjar arbetet, säger Emelie Preinitz.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hyresrätter ska bli granne med Villa Fannalund

Nyheter Snart påbörjas ett röjningsarbete i närheten av Villa Fannalund. S&E Fastigheter ska nämligen bygga hyresrätter norr om Tallbacksvägen. – Vi strävar efter att bygga så att man hamnar på en vettig...torsdag 21/9 17:00

EHB säljer fastigheter

Nyheter Enköpings Hyresbostäder säljer fastigheter i fyra olika områden samtidigt som man planerar fler nybyggen. – Vår vision är att erbjuda Sveriges mest innovativa, trygga och trevliga boende, säger...torsdag 21/9 11:12