Hittad död. Den 11 februari försvann Jimmy Granberg, 33, skriven i Grillby. Nu har han hittats. Han avled den 14 februari. Foto: Privat

Jimmy låg död i ett halvår

Jimmy Granberg från Grillby försvann den 11 februari. Familjen har sökt efter honom. Nu har de fått besked: Jimmy är död.

  • Publicerad 09:54, 20 okt 2017

Då Jimmy varit försvunnen i två månader gick hans familj ut med en önskan om hjälp i sökandet efter honom.

– Vi vill veta. Lever han eller inte. Att inte veta är så svårt. Man vill inte ge upp hoppet. Om någon ser honom så ta kontakt med polisen, sa hans syster Sandra Paulsson i Bålsta då.

Många läste hennes och familjens vädjan. Några tips kom in, men inget som kunde hjälpa familjen att hitta 33-årige Jimmy.

Nu vet de varför. Jimmy Granberg avled redan den 14 februari.

Han blev dock inte identifierad förrän i förra veckan.

– Det borde inte ha dröjt så länge. Polisen hade hans DNA och han hade tatueringar så de borde ha kunnat få fram vem han var, säger Sandra Paulsson.

Familjen har funderingar på att anmäla hanteringen av Jimmys död och att det dröjde så länge innan de fick veta.

Hur känns det att ha fått veta?

– För jävligt. Vi fick aldrig chansen att säga adjö, säger Sandra Paulsson.

Hon vill helst minnas de roliga stunder de hade tillsammans, innan Jimmy fastnade i drogerna.

Hur var han?

– Han var bara tio månader äldre än jag så vi gjorde jättemycket tillsammans. Han var glad, sprallig, busig, hade alltid en massa roliga påhitt, berättar hon.

Familjen kan nu planera hans begravning.

– Äntligen får Jimmy lugn och ro. Han kommer alltid att vara älskad och saknad, säger Sandra Paulsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kommunen stoppar IP Onlys utgrävningar

Nyheter Kommunen har bestämt att stoppa IP Only från att gräva i tätorten och kransorterna tills vidare. – Eftersom inte avtalet har följts måste vi ta till den här åtgärden, säger Gunilla Eksudd, park-och...tisdag 21/11 16:52

Färre nyanlända till Enköping nästa år

Nyheter Enköping tog emot 129 nyanlända under 2017. 2018 sjunker siffran rejält. – Jag tycker generellt att det har fungerat mycket bra här, säger integrationsenhetens samordnare Lena Örn.tisdag 21/11 13:49