William Gross. Foto: Jonas Månsson

JULENS HJÄLTAR: Han hjälper dig om sillen och skinkan har tagit slut

Alla är inte lediga på julafton. På flera håll på Mälaröarna pågår i stället full aktivitet. Vi har träffat några som ser till att just ditt julfirande flyter på fint och stämningsfullt.

  • Publicerad 11:31, 21 dec 2016

Jag tror att kunderna kommer vara glada.

För William Gross blir det första julafton med jobb på Ica Tappström.

– Jag tror att kunderna kommer vara glada, säger han.

Fram till eftermiddagen är det öppet som vanligt. William Gross tror att det värsta trycket på butiken väntar innan, men att en del kunder är ute i sista sekunden.

– Det kan nog bli att vi säljer lite akutsill, om någon behöver en julskinka eller presentpapper, säger han.

Firandet med familjen får vänta till kvällen och han ser fram emot att både kunna jobba och ändå få julkänsla.

– Vi kanske kommer ha tomteluvor på oss och lite glitter i butiken. Det jag missar när jag jobbar är Kalle Anka, säger han.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Pressbyrån tackar nej till förlängt kontrakt

Nyheter På onsdagen stod det klart att Pressbyrån kunde vara kvar på Drottningholm fram till årsskiftet. Tack men nej tack, sade Pressbyrån.torsdag 22/2 16:04

Hennes åsikt går mot strömmen

Nyheter En klar majoritet av kommunborna är nöjda med återvinningsstationerna i Ekerö. Det visar en undersökning som Förpacknings- och tidningsinsamlingen (FTI) låtit göra. Men Stenhamrabon Solveig Löfgren...torsdag 22/2 14:28

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter