Hans Gunnarsson. Foto: Daniel Cannervik

JULENS HJÄLTAR: Hans får en julpaus – när vi andra tittar på Kalle

Alla är inte lediga på julafton. På flera håll på Mälaröarna pågår i stället full aktivitet. Vi har träffat några som ser till att just ditt julfirande flyter på fint och stämningsfullt.

Jag tar ledigt klockan 14-16, då firar jag jul hemma i Färentuna.

Hans Gunnarsson från Färentuna har kört taxikunder i 22 år – och han har jobbat varenda julafton.  

– Vi satsar mycket på de äldre. Det är egentligen de som är mest i behov av oss. Efter Kalle Anka och julklappsutdelningar vill de äldre oftast åka hem. Men självklart kör vi hem dig och dina barn också, säger han.

Men får taxichauförerna själva fira med sill och skinka på julafton? Jodå.

– Jag tar ledigt klockan 14-16, då firar jag jul hemma i Färentuna. Då sitter ju alla ändå bara och tittar på Kalle Anka. Men sen sticker jag ut och kör igen, säger Hans Gunnarsson, som kör för Ekerö Taxi.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

För få reser vintertid – då väljs vinterbryggan bort

Nyheter Pendelbåtens vintertrafik var ingen succé. Enligt uppgifter till Mälarö Tidning slopas därför Jungfrusundsavgångarna när linjen blir permanent. – Det är väldigt viktigt för oss att den kan gå från...fredag 22/9 14:18

Satsning på ökad trygghet för unga

Nyheter Fler vuxna behövs för ungdomars trygghet. Det säger kommunens nya trygghetsutredare Maria Hjalmarsson. – Vill vi skapa ett tryggt samhälle så behövs föräldraengagemang, säger hon.fredag 22/9 14:01

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter